Wie zijn wij?

De onderneming Gozen BV is opgericht in het jaar 2017 en heeft in de afgelopen jaren gestaag haar positie versterkt tot een vennootschap met een aanzienlijk team ver zeer gemotiveerde medewerkers en uitgebreide klantenkring. Ons bedrijf beschikt over een VCA* certificering, evenals alle overige benodigde certificaten.

Ons doel

Wij streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn, die zich inzet voor het opbouwen van duurzame handelsrelaties met onze gewaardeerde klanten.

In nauwe samenwerking met onze klanten zoeken we voortdurend naar de meest optimale eb kosteneffectieve oplossingen, zonder enige concessie te doen aan de hoogwaardige kwaliteit waar wij voor staan.

Wat doen wij?

Met meer dan 30 jaar aan ervaring kunnen wij met trots stellen dat wij specialisten zijn op het gebied van diverse vakken, waaronder elektriciteit, sanitair, HVAC.

Bij Gozen waarborgen wij een onberispelijke dienstverlening en een uiterst gedetailleerde benadering. Elk project ongeacht de omvang, wordt met de grootst mogelijk zorg en precisie uitgevoerd, in lijn met de verwachtingen van onze gewaardeerde klanten.